tidsinlägg

nu sitter jag  nog i bilen på  väg till  göteborgs horse show:D
kommer kanske ett inlägg från  matildas mobil  fast lovar inget:)
hörs sen
;*


Kommentarer
Postat av: sophia

du borde fan ta och lägga ner din blogg, du tror dej och plus att du hette typ skönhet/mode .... eeehhhmmm.... tjejen har du något mode eller skönhet i dej ??:S:S du är fan inte foki eller kissie om du tror och det jag stör meej på mest är att du härmar inte utan KOPIERAR marie linhem :O tjejen e fan ba sej själv medans du typ kopierar av henne :S:S va deej själv om du vill komma någonstans och plus att du e såå jäääääääääävligt ful när du posar och du ser fan rädd ut på några bilder :O:O



PS: om du inte är feg (viket du redan är) så radera inte meddelandet !

2011-02-24 @ 18:13:34
Postat av: Anonym

DET LUKTAR AVENSJUKA ! håll käften va töntig du är?! du kan verkligen inte må bra om du ska ägna sitt liv åt att hacka ner på alla andra..? seriöst, om du tycker att Emma nu är så jävla ful och inte har ngt sinne för mode så komentera inte då? & du har ju fan inte ens på hennes blogg å göra om du håller på så? seriöst, snälla väx uuuuupp!



emmaälskling bry dig inte, han/hon är bara osäker eller avensjuk, har man blogg får man ta vissa smällar åså.. men

man vänjer sig! (L)

2011-02-25 @ 00:31:32
URL: http://juulialarssoon.blogg.se/
Postat av: emmis :)

Aså hurfan tänker denna personen? Emma & Marie är inte ens lika och ska jag vara helt ärlig är det emma som är den finaste av dom! Vad jag har läst/tittat på båda bloggarna så finns det nästan ingenting som är likadant, kanske något linne eller något? Men helt seriöst denna människan som har satt sig ner vid sin lilla dator och satt sina små fingrar på tangenterna och spytt ut en massa bullshit som inte ens stämmer, är helt och hållet dum i huvet... Det finns väl inte ens någonting bra med att göra så som hon/han gjorde? Alla ska ju ha sina åsikter men man kan ju åtminstånde hålla det inne i sitt huvud. Jag som känner Emma hufsat väl vet ju att hon inte skulle få för sig att göra så..

Emma ska INTE lägga ner sin blogg, för då finns det inget kul att läsa. Den är sjukt intressant och rolig! Skönhet och mode finns det ju nästan inte mer av än en som har fina kläder och ett mycket fint utseende som denna flickan har gott om! Man behöver inte vara Kissemissen eller Foki för att ha skönhet eller mode, absolut inte, enligt mig är dom inte ens fina haha... Jag tycker faktiskt mer att det är Emma som är sig själv, hon har alltid varit sån som hon är nu. Hon kan komma långt med sin personlighet!



Emma det är faktiskt ingenting att bry sig om, iallafall inte när det är såna som inte vet vad dom ska skriva eller ja.. Så som den personen har betett sig. :)



Puss på dig gumman, kritik kommer du nog få mycket av i din blogg, allting på dig är perfekt och folk blir avundsjuka! :)

2011-02-25 @ 09:39:45
Postat av: lovisa

godmorgon:)alltbra?

2011-02-25 @ 09:53:24
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fan va tönt du är sophia..

skaffa dig ett liv.

2011-02-25 @ 22:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0