måste bara skriva lite..

har tänkt på en sak väldigt länge nu ..
I min ålder kanske, har du säkert något litet problem, Kanske handlar det om  kärlek,kompisar,familj eller skolan. Men om du har problem med din familj, Prata med din bästavänn om  det så  känns det  säkert mycket bättre efter ! Om du har problem med dina kompisar prata med din  familj Så hjälper dom till att  stötta dig genom alla svåra stunder. Har du problem med kärleken  kanske  händer mycket mellan dig och  din kille! Då ska du prata med dina vänner, Dom  förstår alltid dig !  Skolan är nog en grej som  några som  är lite äldre än  mig har problem med kanske inte orkar gå på alla lektioner, Så istället kanske dom  sitter och pratar med sina andra kompisar som  gör samma sak, Men det är ofta så att börjar en tjej/kille att "skolka"  då  börjar ju säkert massa andra i klassen och då drar man med sig mera och  mera i klassen. Så  tycker alla som  håller på  att  "skolka" och sånt sluta med det! Tänk på  eran framtid, Alla har väll  en dröm att kunna flytta vart man till köpa nästan va man vill, Leva ett rikitgt lyxliv!  Men dom som lever det idag, har ju gått i skolan för att kunna få ett bra jobb och  tjäna pengar. För er som inte går i skolan och sånt, Kanske sitter hemma om 20 år i en liten liten lägenhet och inte har något jobb! Det jag vill komma fram till i den här texten  är att  vi i  den här åldern  vet inte riktigt vilket ben vi ska stå på, Ska vi vara coola så alla gillar oss eller ska vi vara blyga och tysta och se om någon gillar det.
Man ska inte vara något av det!  Utan va helt dig själv,  Va glad och allt sånt, Men sitt inte tyst och bara vänta för inget händer då!  Vi lever en gång så lev livet..  Läser väldigt mycket om  hur många tjejer mår dåligt, Förstår er alla för jag har också mått sjukt dåligt! Men ryck upp er och  lev livet nu, vi lever vara en gång!   En grej som händer många nu också är att  trycka ner varandra, säga massa duma saker till varandra t.ex. Hur ser du ut !?
OCh såna saker. Va snälla mot varandra. låt andra som  du "stör" dig på  vara ifred.

Bråk med tjejkompisar!:
många av oss tjejer bråkar ju med kompisar,  Ofta blir en väldigt liten sak  väldigt stor.  Då smsar man den personen som man  bråkar med och säger kanske dumma saker ist för att stå öga mot öga.   På  sms  kan det bli mycket fel, Man låter ofta mycket surare och det är samma med facebook och  msn och allt sånt!  Har själv skrivit mycket på datan och mobilen  men det är sånt man  ångrar !  `Kolla på killarna i våran ålder om dom bråkar står dom öga mot öga eller skiter i varandra, Men vi tjejer måste alltid hålla på om  det, Springa runt och prata skit om  den ena och den andra! Varför är just vi tjejer sådana !  Så tycker vi tjejer ska bli bättre på  det nu!

har kännt att  så mycket duma saker händer just nu, ALLT jag skrivit i den här texten  har inte hänt mig men vet att det har hänt många därför vill jag  kunna hjälpa er som har det kanske lite svårare i den här texten !
Det här är mina åsikter så behöver inte höra skit om det är något ni  stör er på  att jag skrev. 
Kommentera gärna hur ni känner ? stämmer texten  med det som händer med oss flickor i Sverige!? 
SÄGER ABSOLUT INTE ATT  DETTA HÄNDER ALLA HELLER!  


bilden hör inte till med texten, utan man hade det bra när man va liten!


Kommentarer
Postat av: Emelie

va duktig du är emma! Inte många 13 åringar som kan skriva så bra texter så man förstår hur värden är! Håller med det är bråk mellan alla tjejer. på min skola bråkar alla!

fin blogg riktigt bra för att vara 13 år!

2011-06-06 @ 14:30:28
Postat av: Agnes

Allt stämmer gumman och det är ju så synd att det ska behöva vara så att alla inte bara kan få vara precis som man vill utan att någon hela tiden ska säga till någon annan att men kolla hur hin d´ser ut elr så:/ fattar inte det.. ,men men om vi som ser detta tar till sig och säger till om man hör någon annan göra "fel" så blir det nog bra till slut:D<3333333333333

2011-06-06 @ 15:18:02
Postat av: Anonym

jättebra text! håller helt med dig!



undrar en sak, du skrev att du skulle göra något denna sommaren som du har gjort alla andra sommrar, vad var det för något du skulle göra? :)

2011-06-06 @ 17:24:49
Postat av: Kajsa

Jättebra skrivet Emmma! Jag håller med om allt även om inte allt just händer mig :)

2011-06-06 @ 17:50:53
Postat av: Linn

Bra skrivet! :D

2011-06-07 @ 15:35:27
URL: http://linnfelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0